آشپزی

بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا

بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا

این کریسمس مهمانان خود را با این دستور پخت بهترین کیک پنیر باقلوا خوشحال کنید.

این دسر چشمگیر با الهام از خاورمیانه با لایه های بسیار شیرین و آجیلی باقلوای ترکی درست می شود. با چیزکیک خامه ای و غنی.

a slice of baklava cheesecake
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 21

همانند دستور پخت تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی، درست کردن کیک پنیر باقلوا به کمی زمان و حوصله نیاز دارد.

با این حال، درست کردن آن بسیار آسان است و برای هر مناسبت خاص و فصل جشن آتی مناسب است.

پرش به:

دسر باقلوا به‌طور سنتی با شیرینی‌های فیلو دستی درست می‌شود که نیاز به کمی مهارت، حوصله و زمان دارد.

اگر می‌خواهید طرز درست کردن را یاد بگیرید، می‌توانید دستور پخت باقلوای ترکی خانگی معتبر من را بررسی کنید. شیرینی های فیلوی دست ساز!

این دسر کیک پنیر باقلوا با ورقه های آماده فیلو درست می شود و طرز تهیه آن بسیار آسان است.

d8a8d987d8aad8b1db8cd986 d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9db8cdaa9 d9bed986db8cd8b1 d8a8d8a7d982d984d988d8a7 64afb58751402
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 22

برای دیدن تصاویر گام به گام، دستورالعمل ها و آموزش ویدیویی به خواندن ادامه دهید.

اگر عاشق چیزکیک هستید، ممکن است بخواهید براونی های کیک پنیر کرن بری و را ببینید. =”https://cookingorgeous.com/blog/basque-burnt-san-sebastian-cheesecake/”>دستور پخت کیک پنیر سوخته باسک!

چیزکیک باقلوا چیست؟

باقلوا کلاسیک یک شیرینی ترکی بسیار محبوب است که قدمت آن به امپراتوری عثمانی برمی‌گردد و با شیرینی‌های فیلو ورقه‌دار و نازک، کره، آجیل و شربت ساده درست می‌شود.

چیزکیک یک دسر شیرین است که با مخلوطی از پنیر نرم و تازه (معمولاً پنیر خامه‌ای، پنیر خامه‌ای یا ریکوتا)، تخم‌مرغ، آرد و شکر درست می‌شود.

این بهترین دستور کیک پنیر باقلوا ترکیبی از بهترین‌های هر دو جهان است: شیرینی و مغزی باقلوای ترکی از شرق با چیزکیک غنی، صاف و خامه ای از غرب.

یک مسابقه واقعی ساخته شده در بهشت!

a slice of baklava cheesecake is removed
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 23

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این دسر زیبا تمام طعم و بافت باقلوای اصیل ترکی را دارد.
  • اگرچه ممکن است پیچیده به نظر برسد، اما این دستور ساده تر از آن است که به نظر می رسد! لایه بندی باقلوا بسیار ساده است. نیازی به پیروی از الگوهای پیچیده لایه بندی شیرینی های فیلو، کره و آجیل نیست. و مخلوط چیزکیک خامه ای فقط چند دقیقه طول می کشد.
  • این دستور غذایی 10 وعده بسیار سخاوتمندانه یا 12 وعده متوسط ​​به شما می دهد. این دسر مطمئناً از بین مردم خوشایند است!
  • چیزکیک باقلوا برای فصل جشن یا هر مناسبت خاص دیگری بسیار زیبا، فوق العاده، خوشمزه و چشمگیر است.
  • این دستور العمل ساده با تصاویر گام به گام، دستورالعمل ها و یک آموزش ویدیویی بسیار آسان است.

مواد لازم برای بهترین کیک پنیر باقلوا

Labelled picture of ingredients for baklava cheesecake
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 24

از چه شیرینی فیلو برای طرز تهیه کیک پنیر باقلوای خوشمزه استفاده کنیم؟

از ورق های فیلو نازک به اندازه کاغذ استفاده کنید، نه از صفحات ضخیم. من Au Ble D’or  نام تجاری اینجا در انگلستان که برای درست کردن باقلوا عالی است. آنها به صورت تازه فروخته می شوند بنابراین نیازی به یخ زدایی آنها نیست.

همچنین می‌توانید شیرینی فیلو را در بخش فریزر اکثر خواربارفروشی‌های بزرگ پیدا کنید. آنها معمولاً در نزدیکی پوسته پای یخ زده و شیرینی پف دار قرار دارند.

کره

لازم است قبل از استفاده کره را شفاف کنید زیرا مواد جامد شیر به سرعت می سوزند و لکه های سیاهی روی باقلوا ایجاد می کنند.

به‌طور متناوب، می‌توانید از گیوه استفاده کنید.

از کره بدون نمک با کیفیت خوب استفاده کنید و از آن کوتاهی نکنید!

فقط چند ماده برای تهیه این دسر مقوی و غنی مورد نیاز است، بنابراین مطمئن شوید که برای بهترین نتیجه از بهترین مواد با کیفیت استفاده می کنید.

گردو

از رایج ترین آجیل هایی هستند که برای تهیه باقلوا استفاده می شود.

در صورت تمایل می‌توانید از مغز پسته، فندق یا مخلوط آجیل نیز استفاده کنید.

قبل از افزودن آنها به باقلوای خود، حتما آنها را به آرامی برشته کنید تا طعم آنها تندتر شود.

آنها را با چاقو یا غذاساز ریز خرد کنید.

اجازه ندهید کاملاً آسیاب شوند، باید ریز خرد شوند، اما هنوز کمی لقمه به آنها زده شود.

مواد دیگری که برای کیک پنیر باقلوا نیاز دارید عبارتند از:

  • تخم‌مرغ – از تخم‌مرغ‌های متوسط ​​با محدوده آزاد در دمای اتاق استفاده کنید.
  • پنیر خامه ای – از پنیر خامه ای پرچرب برای پر کردن چیزکیک استفاده کنید. من نسخه های کم چرب را توصیه نمی کنم. قبل از استفاده آن را به دمای اتاق برسانید.
    خامه

  • من ترجیح می دهم از خامه دوبل / خامه سنگین استفاده کنم اما می توانید از خامه فرم گرفته نیز استفاده کنید. مانند پنیر خامه ای و تخم مرغ، قبل از استفاده آن را به دمای اتاق برسانید.
  • شکر– من برای شربت از شکر ریز یا شکر گرانول استفاده می کنم. برای شربت باقلوا به عسل نیاز ندارید.
  • قند شکر– من ترجیح می دهم از پودر قند برای پر کردن چیزکیک استفاده کنم زیرا سریعتر از شکر کاستین حل می شود.
  • لیموچند قطره آب لیمو برای جلوگیری از کریستالی شدن شربت استفاده می شود. از آبلیمو زیاد استفاده نکنید زیرا طعم باقلوا را از بین می برد.
  • آرد – من از آرد سفید ساده یا همه منظوره برای پر کردن پنیر خامه ای استفاده می کنم.
a slice of baklava cheesecake on a plate
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 25

چگونه بهترین کیک پنیر باقلوا را درست کنیم؟

تهیه این دسر خاص ساده تر از چیزی است که فکر می کنید.

با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

مخلوط پنیر خامه ای را آماده کنید

پنیر خامه ای و پودر قند را در یک کاسه بریزید و سپس با همزن بزنید تا پف کند.

cream cheese and icing sugar are beaten until fluffy
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 26

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و سپس به هم زدن ادامه دهید تا خوب ترکیب شوند.

the eggs are beaten into cream cheese mixture
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 27

در آخر، آرد، خامه و وانیل را اضافه کنید (اختیاری) و سپس آنقدر هم بزنید تا بدون مخلوط شدن بیش از حد در آن مرحله مخلوط شود.

کاسه را کنار بگذارید و به درست کردن شربت ادامه دهید.

the cream cheese filling is ready
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 28

شربت ساده را آماده کنید

آب و شکر را در تابه بریزید و سپس روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

آن را هم بزنید تا شکر حل شود، آن را به جوش بیاورید و سپس بگذارید به آرامی به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد.

Sugar and water are placed in a pan for making syrup
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 29

چند قطره آب لیمو را اضافه کنید، بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

The syrup is cooked until the sugar is dissolved
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 30

بگذارید شربت خنک شود و پایه کیک پنیر باقلوا را لایه برداری کنید.

لایه های باقلوا را جمع کنید

برای چیدن لایه‌های باقلوا، به یک قالب کیک 23 سانتی‌متری (9 اینچی) نیاز دارید.

کف و کناره های قالب کیک خود را با برس شیرینی پزی کمی کره بمالید.

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

کره شفاف شده و روغن نباتی را در یک کاسه با هم ترکیب کنید تا برای کره لایه های فیلو استفاده کنید.

شیرینی‌های فیلو را پس از باز کردن بسته‌بندی با یک حوله مرطوب پوشانده و به آرامی با آن‌ها برخورد کنید.

یکی از ورقه های فیلو خود را بگذارید، اجازه دهید شیرینی روی لبه های تابه آویزان شود.

ورق خمیر فیلو من بزرگتر از حد نیاز بود، بنابراین ⅓ از فیلو را کوتاه کردم و از آن به عنوان لایه دوم استفاده کردم.

layering the filo sheets on cake pan
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 31

ورق فیلو را با برس شیرینی‌پزی با مخلوط کره ذوب شده به خوبی بمالید و سپس یک ورق فیلو دیگر را روی آن قرار دهید.

لایه بندی را تا زمانی که از نیمی از ورقه های فیلو استفاده نکنید ادامه دهید، مطمئن شوید که هر لایه را به مقدار زیاد کره بزنید.

گردوی خرد شده خود را به طور مساوی روی آن بپاشید.

sprinkle on the walnuts evenly
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 32

لایه بندی بقیه برگه های فیلو را ادامه دهید.

حتما هر لایه را سخاوتمندانه کره بزنید.

باقی مانده مخلوط کره را روی آن بریزید تا تمام شود.

the rest of the filo pastries are layered on top of the walnuts
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 33

ورقه های آویزان خمیر فیلو را با دقت با استفاده از یک چاقوی کوچک یا قیچی برش دهید.

the overhanging filo pastries are trimmed
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 34

خمیر چیزکیک را روی پوسته فیلو بریزید.

cream cheese filling is poured over the baklava crust
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 35

قالب فنری را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس آن را به مدت 55 تا 60 دقیقه بپزید تا کیک پنیر بسته شود و فیلو قهوه ای طلایی و ترد شود.

در حین پخت کیک پنیر باقلوا در فر را باز نکنید.

baklava cheesecake is baked until the c cheesecake is set and the filo is golden and crispy
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 36

فر را خاموش کنید و سپس کیک را به مدت 10 دقیقه با درب فر کمی باز بگذارید تا از ترک خوردن روی چیزکیک شما جلوگیری شود.

من گاهی اوقات این مرحله را فراموش می کنم و در نهایت با یک ترک خفیف روی چیزکیک مواجه می شوم. با این حال، هنگام تزئین آن به راحتی می توان آن را برطرف کرد.

تابه را از فر خارج کرده و 5 دقیقه بگذارید خنک شود.

شربت شما باید در آن مرحله در دمای اتاق باشد.

شربت را به آرامی با قاشق روی ورقه های فیلو پخته شده طلایی بریزید.

the syrup is carefully drizzled on filo crust
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 37

سعی کنید و برگه های فیلو را هدف بگیرید و هنگام ریختن شربت وقت بگذارید.

تمرکز اصلی باید مرطوب کردن ورقه های ترد فیلو باشد.

اجازه دهید کیک پنیر باقلوا تا دمای اتاق خنک شود و سپس بگذارید یک شب در یخچال بماند، ایده آل به مدت 24 ساعت.

قبل از سرو روی چیزکیک را با مغز پسته خرد شده و توت قرمز تزیین کنید.

baklava cheesecake is garnished with chopped pistachio and red berries
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 38

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • اگر از شیرینی های فیلو منجمد استفاده می کنید، به یاد داشته باشید که آنها را یک شب در یخچال ذوب کنید و همچنین قبل از استفاده آنها را به مدت نیم ساعت بگذارید تا به دمای اتاق برسند.
  • اگر زمان بیشتری در اختیار دارید، می توانید برگه های فیلو خود را در خانه درست کنید. طعم بسیار بهتری دارد و ارزش وقت و تلاش اضافی را دارد. در صورت تمایل می‌توانید دستور پخت باقلوای ترکی خانگیرا برای دستورالعمل‌های گام به گام و یک آموزش ویدیویی بررسی کنید. می خواهید بدانید چگونه شیرینی فیلو خانگی درست کنید!
  • شیرینی‌های فیلو را پس از باز کردن بسته‌بندی با یک حوله مرطوب پوشانده و سپس به آرامی با آن‌ها برخورد کنید.
  • قبل از افزودن شربت به باقلوای تازه پخته و داغ، مطمئن شوید که در دمای اتاق باشد.
  • از کره شفاف شده برای جلوگیری از تیرگی و سوختگی روی باقلوا استفاده کنید.
  • تخم مرغ ها، خامه و پنیر خامه ای را قبل از استفاده به دمای اتاق برسانید.
  • قبل از افزودن گردوها به باقلوای خود، حتماً کمی تفت دهید (یا هر آجیل دیگری) تا طعم تندتری پیدا کند.
  • گردوها را ریز خرد کنید، بدون اینکه به صورت خمیر یا پودر درآیند.
  • چند قطره آب لیمو برای جلوگیری از کریستالی شدن شربت ضروری است. از آبلیمو زیاد استفاده نکنید زیرا طعم باقلوا را از بین می برد.
d8a8d987d8aad8b1db8cd986 d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9db8cdaa9 d9bed986db8cd8b1 d8a8d8a7d982d984d988d8a7 64afb5aa8d6ca
بهترین طرز تهیه کیک پنیر باقلوا 39

چگونه کیک پنیر باقلوا سرو کنیم؟

بهترین راه برای لذت بردن از این دسر مغزدار، شیرین و خامه ای، استفاده از یک فنجان چای ترکی.
اما روش های دیگری نیز برای سرو کیک پنیر باقلوا وجود دارد.

می‌توانید روی مقداری آجیل اضافی بپاشید، یا یک پیمانه بستنی، یا یک قاشق خامه لخته شده در کناره اضافه کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

باقیمانده ها تا پنج روز در یخچال نگهداری می شوند. مطمئن شوید که به خوبی پوشانده شده باشند تا بویی از یخچال به خود جذب نکنند.

آیا می توانم کیک پنیر باقلوا را فریز کنم؟

بله، باقی مانده ها به زیبایی یخ می زنند! آنها تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شوند. به سادگی برش ها را قبل از نگهداری در فریزر به صورت جداگانه بپیچید. آنها را یخ زده و قبل از سرو به دمای اتاق برسانید.

آیا می توانم از نوع دیگری از پنیر به جای پنیر خامه ای در فیلینگ چیزکیک استفاده کنم؟

کاملاً! در حالی که پنیر خامه ای معمولاً در دستور العمل های کیک پنیر استفاده می شود، مطمئناً می توانید انواع مختلف پنیر را برای یک پیچ و تاب بی نظیر آزمایش کنید.
پنیرهای نرم مانند ریکوتا، ماسکارپونه یا حتی ماست یونانی را می‌توان به عنوان جایگزین پنیر خامه‌ای در فیلینگ استفاده کرد.
به خاطر داشته باشید که بافت و طعم چیزکیک بسته به پنیری که انتخاب می کنید ممکن است متفاوت باشد.

برای دستور العمل های دسر مشابه خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید از مراحل تهیه این دسر مقوی “چیزکیک باقلوا” لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8a8d987d8aad8b1db8cd986 d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9db8cdaa9 d9bed986db8cd8b1 d8a8d8a7d982d984d988d8a7 64afb5b146ddb

The Best Baklava Cheesecake

آیلا کلولی

Spoil your guests this Christmas with this Best Baklava Cheesecake recipe made with indulgently sweet and nutty Turkish Baklava layers topped with creamy and rich cheesecake.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

Prep Time 30 minutes

Cook Time 1 hour

Total Time 1 hour 30 minutes

Course Dessert

Cuisine American, Middle Eastern, Turkish, Western

Servings 10 people

Calories 610 kcal

Ingredients 

 

For The Cheesecake Filling

Instructions 

Preparing The Cheese Filling

  • Place the cream cheese and icing sugar in a bowl and whisk together until fluffy.

  • Add the eggs, one at a time, and keep whisking until nicely combined.

  • Lastly, add the flour, cream, and vanilla (optional), and beat just enough to combine without overmixing it at that stage.

  • Set the bowl aside and proceed to make the syrup.

Preparing The Simple Syrup

  • Place the water and sugar in a pan and put on medium heat. 

  • Stir it until the sugar dissolves, bring it to a boil, and let it gently simmer for 15 to 20 minutes.

  • Add a few drops of lemon juice, let it simmer for a few more minutes, and then remove the pan from heat.  

  • Let the syrup cool down while layering the baklava cheesecake base.

Assembling The Baklava Layers

  • To assemble the baklava layers, you need a 23 cm (9″) springform cake tin.

  • Preheat the oven to 180° C (350° F).

  • Combine the clarified butter and vegetable oil in a bowl to use for buttering the filo layers.

  • Lightly butter the bottom and the sides of your cake tin with a pastry brush.

  • Place one of your filo sheets, letting the pastry hang over the edges of the pan. My filo sheets were extra large so I had to trim the ⅓ of the filo and use it as a second layer.

  • Brush generously the filo sheet with melted butter mixture using a pastry brush and then place another filo sheet on top. 

  • Keep layering until you used half of the filo sheets, making sure to butter generously each layer.

  • Sprinkle your chopped walnuts evenly on top and continue layering the rest of the filo sheets. Make sure to butter each layer generously. Pour any remaining butter mixture over the top to finish.

  • Carefully trim the overhanging filo sheets using a small knife or scissors.

  • Pour the cream cheese filling over the filo crust.

  • Place the cake tin in the preheated oven and bake it for 55 to 60 minutes, until the cheesecake is set and the filo pastry is golden and crispy. Do not open the oven door during baking your Baklava Cheesecake.

  • Switch off the oven and leave the cake in for 10 minutes with the oven door slightly open to avoid any cracks on your cheesecake.

  • Remove the pan from the oven and let it cool down for 5 minutes. Your syrup should be at room temperature at that stage.

  • Slowly drizzle the syrup over the golden baked filo sheets using a spoon. Try and aim the filo sheets and take your time while pouring the syrup. The main focus should be moistening the crispy filo sheets.

  • Let the Baklava Cheesecake cool down to room temperature and let it refrigerate overnight, ideally for 24 hours before serving.

یادداشت

  • If using frozen filo pastries, remember to thaw them in the fridge overnight, and also leave them out for half an hour to bring them to room temperature before using them.

  • You can make your own filo sheets at home if you have some extra time on your hand. It tastes so much better and is worth the extra time and effort. You can check my Homemade Turkish Baklava Recipe for step-by-step instructions and a video tutorial if you want to know how to make homemade filo pastry!

  • Keep the filo pastries covered with a damp towel after opening the packaging and handle them gently.

  • Make sure the syrup is at room temperature before adding it to the freshly baked & hot baklava.

  • Use clarified butter to avoid dark & burnt marks on top of the baklava.

  • Bring the eggs and cream cheese to room temperature before using them.

  • Make sure to lightly toast the walnuts (or any other nuts) for a more intense flavor before adding them to your baklava.

  • Chop the walnuts finely, without turning them into a paste or powder.

  • A few drops of lemon juice are necessary to prevent the syrup from crystallizing. Don’t use too much lemon juice as it will destroy the taste of the baklava.

Nutrition

Calories: 610kcalCarbohydrates: 56gProtein: 9gFat: 40gSaturated Fat: 17gPolyunsaturated Fat: 11gMonounsaturated Fat: 10gTrans Fat: 0.03gCholesterol: 118mgSodium: 285mgPotassium: 172mgFiber: 2gSugar: 39gVitamin A: 789IUVitamin C: 0.2mgCalcium: 75mgIron: 2mg

This post uses affiliate links. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا